Weekendtur, men hvor hen?

Så sluttede vores weekendtur. Helle og jeg gav en weekendtur til vores brødre i konfirmationsgave. De fik ikke at vide hvor vi skulle hen, eller hvad vi skulle lave. Det eneste de vidste var hvornår de blev hentet og afleveret igen, samt en pakkeliste. De vidste ikke engang at de skulle afsted sammen. Det fandt de dog ud af, da de spurgte hinanden hvad de havde fået af gaver. Vi skulle på weekendtur fra lørdag middag til mandag eftermiddag i SeaWest. Planen med denne tur var at vi skulle være aktive og sociale, så mobilforbruget skulle være på det laveste. Vi kørte fra Tønder omkring middagstid, hvorefter vi først samlede Magnus og derefter Simon op. Da de var blevet samlet op, var der heller ikke meget plads til overs i vores lille VW UP!, hvilket betød de måtte sidde med et par tasker på skødet.

Afsted på weekendtur det går

Der er højt humør på hele vores weekendtur og det der bliver sunget mest er “Hvor går turen hen? Jeg ved det ikke, der skal bare være lang vej hjem. Yeah, Yeah!” fra Lille Nørd køresangen. Der bliver undervejs gættet på livet løs, hvor vi egentlig skal hen. Det er ret sjovt. Der bliver gættet i øst og vest, men ingen af dem gætter rigtigt. Der var et af deres gæt, som de var sikre på var rigtig, selvom vi ikke ville sige det. Vi kommer til Varde og må holde en tissepause ved Rema1000 og Q8. Det gør intet, eftersom vi mangler at handle ind til turen, så det udnytter vi og får handlet, mens de 2 drenge går på toilet. Vi får handlet ind til aftensmad lørdag og søndag, samt morgenmad til søndag og mandag. Til middagsmad var planen at vi skulle spise Helles hjemmebagte pizzasnegle.

Ankommet til vores weekendtur lokation

Vi ankommer til SeaWest, hvor vores weekendtur skulle foregå. Vi får efter lidt tid fundet vores lejlighed og kommer på plads og får pakket ud. Da vi er færdige med at pakke ud, går vi over i centeret, hvor det hele foregår. Der får vi hentet vores armbånd, så vi kan komme i svømmehal og fitness. Det er “gratis” for os, eftersom det er med i prisen på vores overnatninger. Vi får set hvad centeret har at byde på. Der er mange muligheder, nogle koster dog ekstra. Efter vi havde set hvad der var af muligheder, går vi tilbage og pakker taske til at komme i svømmehallen. Det er dejligt afslappende i svømmehallen, den er ikke vildt stor, men der er mange små ting man kan. Der er to forskellige rutsjebaner, et område med strøm i vandet, så man kan flyde rundt i cirkler, samt et bølgebassin og tre boblebade.

Aften aktivitet på vores weekendtur

Vi valgte at give vores brødre en weekendtur i konfirmationsgave, for at være sociale og mindske brugen af mobil. Derfor spillede vi brætspil om aftenen, når vi havde spist aftensmad. Lørdag aften blev der spillet Partners og søndag aften blev der spillet Danmarksspillet. Der blev spillet meget og med forskellige hold til Partners. Personligt var jeg ihvertfald meget træt begge aftener i SeaWest, efter alt den motion vi havde fået i løbet af dagene. Mandag aften var jeg også ret træt da vi kom hjem og fik mig en lille morfar, inden jeg tog til fodboldtræning i Højer.

Turen går hjem igen – men ikke bare

På turen hjem fra vores weekendtur ville vi lige lave lidt mere aktivt, eftersom vi skulle være ude af hytten kl. 10:00. Derfor tog vi ud og spillede fodboldgolf hos SoccerWorld i Outrup, hvilket var rigtig hyggeligt. Udover at spille fodboldgolf, spillede vi også lidt fodboldkamp – de 2 konfirmander mod Helle og jeg. Efter det spillede vi lidt fodboldpool, hvilket var helt sjovt at prøve, noget anderledes end hvad man normalt laver. Efter dette gik turen hjem og her var alle meget trætte og de 3 andre faldt også skiftevis i søvn. Et øjeblik tror jeg alle sov på samme tid, der var stille i Uppen, så jeg skruede lige lidt højere op, for den ellers lave radio. Da vi kom hjem og fik tømt bilen og pakket ud, faldt jeg også i søvn på sofaen.

Billede fra vores weekendtur af fodboldpool fra SoccerWorld set fra den hvide bold hen mod de farvede bolde

Læs mere om hvad jeg laver i min dagligdag, ved at klikke her

Skriv et svar