Om mig

Thommer, hvem er det?

Det skal jeg forklare dig, Thommer er en dreng født d. 18. marts 1998 på Odense Universitetshospital kl. 05:56. Han blev døbt Rasmus Bøtchiær Thomsen.
Thommer er kærester med Helle Frisk Kristensen og har været det siden d. 8/9-2011, de bor sammen i Ballum, hvor de flyttede sammen i juni 2019. Vi har boet i Spanien og Tønder, inden vi flyttede til Ballum.

Men hvor kommer Thommer så fra?
Jo det skal jeg forklare. Det kælenavn opstod, da Rasmus begyndte at gå i 7. klasse, hvor hans klassekammerater begyndte at kalde ham for Thommer, hvilket har hængt ved lige siden. Både da han startede på efterskole og efterfølgende flyttede til Haderselv blev han kaldt Thommer. Da han så vendte tilbage til Tønder, fortsatte han med at blive kaldt ved kælenavn. Det har så resulteret i at han på forskellige medier har brugt kælenavnet for at blive genkendt.

Hvad laver Thommer så til dagligt?
Han er ansat ved WNB Gruppen, hvor han primært er ansat for at sidde i kundeservicen hos VPN-Byen – som er en service, der gør det muligt at se dansk TV i udlandet, vel og mærke lovligt. Som et sidearbejde ved WNB Gruppen sætter vi WiFi løsninger op for folk, så de kan få en bedre og mere stabil forbindelse, eller de kan få WiFi i haven til at være bedre, hvis de ønsker det. Du kan læse mere om det på vores hjemmeside for WiFi.
WNB Gruppen har også startet Easyplug, som er netværksstik, som er nemmere at montere, da der er huller i fronten på netværksstikket. Du kan læse mere og købe easyplugs på easyplug.dk

Hvad laver Thommer i sin fritid?
I fritiden spiller han fodbold. Det gør han for Tønder SF Senior herrer, som pt. forbinder sig i serie 3. Der trænes tirsdag og torsdag kl. 19:00 – 20:30 i Tønder. Udover selv at spille fodbold, så er jeg også fodboldtræner for Tønder/Højer/Bredebro U15 hold, som spiller i Liga 4, vi træner fra 17:15 – 18:45.

Billede af Thommer
På billedet kan du se hvordan Thommer ser ud.

Vil du i kontakt med ham? Så klik nedenfor 👇
https://thommer6.dk/kontakt