Mere ansvar til Thommer

Mere ansvar – men hvilket område?

Nu har jeg været ansat i lidt over 9 måneder hos WNB Gruppen og har fået mere ansvar. Jeg er rigtig glad for at arbejde her, da det indebærer en masse spændende opgaver. Jeg arbejder primært med kundeservice for VPN-Byen.

VPN-Byen er en VPN service, som gør det muligt at være anonym på nettet. Eller som vores primære fokus, at man kan se dansk tv i udlandet lovligt. Det jeg elsker ved mit arbejde er at jeg er med til at hjælpe folk med de problemer som de har. Det kan være alt fra små problemer til større tekniske løsninger, som jeg hjælper med. Ved siden af, når der lige er lidt frirum, øver jeg mig på programmering af hjemmesider og grafisk arbejde.

Læs mere om mine projekter her

Jeg har med tiden, som ansat hos WNB Gruppen, fået mere ansvar i firmaet. Jeg blev ansat for at sidde i kundeservice for VPN-Byen, men er nu begyndt at blive oplært i regnskab. Det betyder at jeg skal sørge for at vores regnskab stemmer overens. Vi bruger, hos WNB Gruppen, Billy som regnskabsprogram. Det er let og lige til at finde rundt i.

Nyt binavn til WNB – EasyPlug A/S

EasyPlug logoet under teksten "Spar tid på montering af RJ45 stik" som jeg også har ansvar for

Vi har den seneste månedstid arbejdet på en webshop. Denne webshop er netop gået i luften. Webshoppen har produkter, som skal gøre monteringen af RJ45 netværksstik noget nemmere og hurtigere. Derfor vil jeg også på sigt begynde at agere som lagermedarbejder, idet jeg skal pakke kundernes ordrer. Vi er stadig i opstartsfasen, da vi kun lige har udgivet hjemmesiden. Eftersom vi stadig er i opstartsfasen, har vi heller ikke så mange produkter, men vi har vores kerneprodukter. Vi vil løbende udvide vores sortiment, når vi får bedre aftaler med vores leverandører og evt får ekstra leverandører.

Du kan læse mere om EasyPlug A/S her

Skriv et svar