Kampposter til fodboldkampe

Jeg laver frivilligt vores kampposter til vores kommende kampe, både ude- og hjemmebanekampe. Jeg laver både kampposter for Serie 3 og for Serie 4 i Højer IF. Jeg gør det fordi jeg elsker at arbejde med grafik og elsker fodbold. Jeg kan også godt lide at gøre noget godt for lokalsamfundet. Det føler jeg at jeg gør ved at lave disse kampposter til vores kommende kampe. Det som gør at jeg føler jeg hjælper lokalsamfundet, er at jeg skaber en opmærksomhed hos borgerne og holdenes følgere, hvor jeg informere om kommende kampe. På Facebook scrolles der hurtigt ned gennem feedet og de opslag der lettest bliver opdaget er dem med billeder/videoer.

Kampposter funktion på facebook

Som nævnt tidligere bliver opslag på facebook oftere lagt mærke til hvis der er noget visuelt sammen med noget tekst, samt gerne en eller flere emoji.
Jeg har lavet denne kampposter for at skabe mere opmærksomhed på vores kommende kamp med et billede. På dette billede står der oplysninger om kampen, samt et overskrift som beskriver kommende kamp. De oplysninger som er på vores kampposter er:

  • En overskrift der beskriver kampen
  • Hvilke hold der spiller med logo
  • Spillestedet (Hvilken bane det er – f.eks. stadion)
  • Spilledag
  • Kampstarts tidspunktet
  • Adresse for spillested
  • Bemærkning til kampen, f.eks. hvis der bliver solgt øl/vand & pølser
Kampposter template for Højer IF Serie 3 & Serie 4

Se mere: Tjek Højer IF senior fodbold ud på facebook for at se kampposter i brug

Det er meningen at jeg til hver sæson vil designe en ny, så det ikke forbliver den samme. Der skal skabes ny energi til hver sæson, både som spiller og med et nyt design. Det nye design er stadig på tegnebrættet. Då hvis du har forslag til et design, eller et element der ville være flot, så kontakt mig endelig, eller smid en kommentar.

Vil du også have lavet en kampposter til dine sportsbegivenheder, så tøv ikke med at tage kontakt til mig.
Du kan tage kontakt til mig her

Skriv et svar