Hus istedet for lejlighed, flytning del 2

Hånd på håndtag til hus

Flytningen til vores hus, er nu ved at være slut, eller nu begynder etape 2 i vores flytning.
Du kan læse mere om vores flytning i del 1 her.

Tæt på at være indflytningsklar i vores hus

Vi er nu ved at være på plads i vores hus, eller det vil sige, vi har stadig nogle ting stående, som mangler at få en plads. Vi er flyttet op og bo i huset, hvilket gør det nemmere for os at ordne småting løbende. Der er hele tiden noget at gå i gang med. Derfor bliver det også ret sent vi kommer i seng, nogle dage. Efter vi er flyttet ind i huset har vi fået hentet en ny dejlig sofa, samt et dejligt stort spisebord. Det manglede vi meget, så vi kan invitere venner og familie på besøg noget oftere. Det glæder vi os rigtig meget til. Vi har også lige fået samlet vores vitrineskab og en reol til badeværelset. Nu mangler vi en tur til Ikea, så vi kan få handlet ting til opbevaring.

Sociale arrangementer under flytning

Efter vi er flyttet ind i huset, har der været flere forskellige arrangementer, som gør, at det tager lidt længere tid at komme på plads, end forventet. Vi har været til dimission, 90 års fødselsdag, reunion fest, rejsegilde, 2x studenterfest, samt fodboldgolf med Kokkenborg Sct. Hans. Alle disse arrangementer har vi været glade for at have deltaget i og fået muligheden for det. Dog kommer de på et træls tidspunkt, da vi gerne ville hurtigt på plads i vores hus.

Problemer med at komme på plads i vores hus

Det gik hurtigt og nemt med at få alle tingene flyttet fra Tønder til Ballum. Det kunne ikke passe at det hele bare skulle køre 100% som planlagt. Det kom det dog heller ikke til. Vi havde fået alle tingene sat ind i huset, så vi nemt kunne komme rundt og sætte på plads. Det var bare lige med at finde ud af hvor alt skulle være. Vi begyndte at sætte opbevaringsmøbler på plads, så de kunne blive fyldt, hvilket betød tomme flyttekasser. Da vi kom mere og mere på plads, snakkede vi om at opgradere vores stue, nu vi havde købt ny sofa og spisebord. Så vi blev enige om at vores TV skulle skiftes ud med et nyere og bedre tv. Vi havde kun hængt ting op på betonvægge, så vi blev overraskede, over at ydervæggene var lavet med gipsplader, da vi skulle bore hul til TV bordet.

Ét problem kommer sjældent alene

Vi tænkte at det snart var slut med at støde ind i forskellige problemer. Det var det man kunne kalde et jinx, for vi havde også problemer med vores vitrineskab fra Jysk. Vi kunne ikke få skuffen skubbet hele vejen ind, men efter ca. 1(!) times tid kom den på plads og blev hurtigt fyldt med tallerkner, glas og skåle. Resultatet er vi rigtig glade ved og så tænker vi ikke over de problemer vi havde med det.

Ved at være på plads i huset

Vi har nu snart boet i huset i 2 uger, hvilket lyder som et tidsrum hvor man sagtens kan komme på plads i. Så er det ikke lykkedes for os, nok mest af alt fordi vi begge har fuldtidsarbejde og andre fritidsaktiviter som også skal passes. Nu rammer det hele sammen med sommerferie, så det er ikke det helt store vi lige får lavet for tiden. Vi mangler også lige en enkelt(?) tur i IKEA for at hente ting til opbevaring. Når det er så er gjort, kan vi få de sidste ting på plads, så alt indenfor er som vi ønsker det. I løbet af efteråret er det så haven der skal have den helt store tur, nok om det, der kommer et indlæg til den tid. Så stay tuned!

Hvad er du glad for i din have? Eller hvad synes du der skal være i vores?
Smid en kommentar, så vi kan få idéer til hvad vi skal lave.

Husk at du også kan følge med på min facebookside, hvor der vil blive lavet forskellige opslag, og der vil blive skrevet når der er et nyt indlæg klar.
Du kan finde min side ved at trykke på knappen herunder

Skriv et svar