Året der gik #2019 for Thommer

Året der gik #2019 for Thommer

Året der gik #2019 er den første års opdatering for Thommer.

Året der gik #2019 for Thommer, er en status opdatering på hvad der skete i det forgangne år. Der skete en masse ting i 2019 og det vil jeg gerne fortælle dig lidt om, måske du bliver inspireret af noget af det jeg har lavet, hvem ved?

Noget af det første der skete i 2019, var at Helle og jeg tog på weekend ophold tæt på Neumünster. Det var et rigtig fint ophold hvor der var en lille indendørs pool, som vi svømmede i om morgenen, hvilket var en god måde at vågne på. Der var både buffet om aftenen og om morgenen, fint udvalg og god mad. Den ene dag tog vi ind til Neumünster outlet og shoppede. Vi havde aftalt med 3 venner at de kom ned og shoppede med os, hvilket var virkelig hyggeligt.

Det var også første gang jeg var med til Vildt aften i Ballum. Jeg var med som bartender, hvilket var virkelig sjovt og man fik snakket med en masse folk. Jeg er så heldig at jeg igen i år, skal med til Vildt aften. Og det skal jeg igen, som bartender, hvilket jeg glæder mig til.

2019 blev også året hvor jeg var til min første bierfest. Jeg overvurderede mine drukevner gevaldigt og derfor endte jeg med at tage hjem, før festen sådan for alvor kom i gang. Det kan jo ske. I år har jeg desværre ikke tid til at tage revanche.

Sommeren 2019

I sommeren 2019 deltog jeg ved Ballum byfest. Det vil jeg ikke skrive det store om, da jeg tidligere har lavet en artikel om det. Du kan læse om Ballum byfest 2019 her.

Udover at deltage i Ballum byfest, så flyttede vi også til Ballum i sommeren 2019. Det vil jeg ikke skrive det store om, da jeg også har lavet artikler om det. Du kan læse del 1 om vores flytning her.

Som en del af mit arbejde, var jeg heldig at deltage i en workshop omkring markedsføring på de sociale medier, hvilket var rigtig spændende. Det fandt sted i Aarhus. Jeg var der i god tid, så først var jeg inde og få lidt Street Food, inden jeg gik en tur ned til havnen. Her slappede jeg af og nød det gode vejr, inden jeg gik hen til workshoppen. Da jeg kom hjem, deltog jeg i Clara’s studenterfest for familien.

Jeg var også inviteret med til en 90 års fødselsdag. Det var første gang jeg var med til en 90 års fødselsdag. Det var Helles oldemor, som blev 90 år, og hun er stadig dejlig frisk og klar på lidt fis med folk, virkelig dejligt. Det var en god dag, med godt vejr, så vi kunne være udenfor.

Jeg deltog ved SønderjyskE Fodbold Supports generalforsamling. Her blev jeg valgt ind som bestyrelsesmedlem. Det kan jeg her i 2020 kun være glad for. Jeg synes der er sket spændende ting og på tegnebrættet er der mange ting i vente. Jeg glæder mig til at arbejde videre med det.

Udover en 90 års fødselsdag, deltog jeg også i et guldbryllup. Guldbrudeparret var Helles bedsteforældre, som vi holder rigtig meget af. De gør rigtig mange gode ting for familien og Ballum by, dem kan man være stolte af at kende.

Tid til “ferie”

I 2019, valgte Helle og jeg at tage 3 ugers ferie i Spanien. Det var ikke ferie, som i ren ferie. Det var for at hjælpe et vennepar, som udlejer lejligheder til at holde ferie i. For at hjælpe, fik vi lov at bo gratis i deres hus, så vores ferie blev billig, da vi ikke skulle betale for overnatninger. Vi skulle hjælpe dem, for at de kunne komme på ferie her i Danmark. Det vi skulle hjælpe med var, at vi skulle stå for check ind/check ud og afregning af strøm, samt rengøring inden de næste gæster kom. Det var super fint og en anden måde at holde ferie på. Ud over det, så gik jeg til spansk undervisning, hvilket var super spændende.

På min ferie, var jeg også i et dilemma. Hvor skulle jeg spille fodbold i efteråret? Det var et dilemma, i det at jeg havde valgt at takke ja til at være træner for Tønder/Højer/Bredebro U15. Og eftersom det passede med at de trænede lige før Tønder Senior, så ville det give mening at skifte til Tønder. MEN jeg var jo glad for at spille i Højer IF, så det var et svært valg. Jeg valgte efter mange overvejelser at skifte til Tønder SF, mest af alt fordi det lød mest seriøst, samtidig med at det passede bedre ind i min hverdag. Sidste begrundelse var den klart vigtigste, i forhold til mit valg. Jeg har ikke fortrudt det på noget tidspunkt, heller ikke fordi at Højer endte over os i tabellen. Jeg kom til at spille med mange jeg tidligere har spillet med.

Slutningen af 2019

Jeg var så heldig også at få lov til at stå i baren ved høst festen, som foregik i Randerup Forsamlingshus. Det var rigtig hyggeligt og der var god stemning hele aftenen.

Tro det eller ej, så fik jeg også spillet petanque. Jeg har som helt lille spillet det med “legetøjs” kugler i haven hos min mormor og morfar. Nu fik jeg prøvet det “rigtigt” på en bane, med regler og konkurrence. Det foregik i en lade, som der er blevet lavet til petanque baner inden i. Jeg spillede petanque med min svigerfar, da det var generations petanque. Det betyder at der skal være mindst 20 års forskel på de 2 spillere, som er på holdet. Det var en rigtig hyggelig dag.

I weekenden i uge 47 var jeg med hele Helles fars familie i sommerhus i Tyskland. Det var gaven til Helles bedsteforældre, da de havde guldbryllup. Vi var ca. 25 personer samlet i ét stort og lækkert sommerhus. Det var rigtig hyggeligt at være samlet alle sammen.

Inden året sluttede nåede jeg også at prøve floorball. Floorball er en slags hockey indendørs på halgulv. Så da fodbolden gik på vinterpause, nåede jeg lige en enkelt gang floorball. Den ene gang floorball var også deres sidste træning, så der var “julefrokost” efterfølgende.

Det var året der gik #2019

Det var hvad der skete for Thommer i 2019 og jeg glæder mig til at se hvad der sker her i 2020. Jeg håber også på at jeg kan komme lidt mere i gang med at dele indlæg her på siden. Har du forslag til indhold her på siden, så skriv endelig. Du kan tage kontakt til mig her.

Husk du kan følge mig på de sociale medier, instagram og facebook.

Du kan følge mig på instagram her

Du kan følge mig på facebook her

Skriv et svar